L’escola Fedac Horta durant el confinament

a Espai Creatiu/Opinem

Durant aquest confinament estem desenvolupant el màxim la nostra creativitat a nivell mundial, per això han creat un challenge que es diu #artathomechallenge  que consisteix en: triar una imatge, la que més us agradi, que us sembli més interessant, que us identifiqui en el vostre site…. I imitar-la!

A partir d’aquest challenge moltes escoles han decidit realitzar-lo, animant als seus alumnes i familiars a participar.

Aquest són alguns exemples:

(Català) Hola, em dic Carlota Soto i sóc alumna de l’escola Fedac Horta. Tinc 12 anys i visc a Barcelona. Sóc una persona molt sociable. M’encanta quedar amb els amics, veure pel·lícules, anar de compres i, també, fer esport, sobretot m’encanta el bàsquet. Jugo a l'equip CBC (Club Bàsquet Coll). Encara no sé a què em dedicaré, pero crec que serà algo relacionat amb els esport o la moda.

(Castellano) Hola, me llamo Carlota Soto y soy alumna de la escuela Fedac Horta. Tengo 12 años y vivo en Barcelona. Soy una persona muy sociable. Me encanta quedar con mis amigos, ver películas, ir de compras y, también, hacer deporte, sobre todo me encanta el baloncesto. Juego en el equipo CBC (Club Bàsquet Coll) . Aún no sé a qué me dedicaré, pero creo que será algo relacionado con los deportes o la moda.

(English) Hello, my name is Carlota Soto and I’m student of the Fedac Horta school. I’m 12 years old and I live in Barcelona. I am a very sociable person. I love staying with my friends, watch movies, go shopping and, play sport, most of all, I love basketball. I play for the CBC team (Club Bàsquet Coll). I still don’t know what I’m going to do. But I think it will be something related to sports or clothing.