Entrevistem en Toni, qui manté obert el seu quiosc durant aquest confinament

a Persones Extraordinàries/Talents Ocults

Toni Navarro és un quiosquer que segueix treballant durant aquesta quarantena

En Toni és un quiosquer de Barcelona que durant aquest confinament està anant a treballar cada dia per poder oferir el seu servei als veïns i veïnes del barri.

Què fas per protegir-te quan estàs  treballant? Jo em poso uns guants, de tant en tant em vaig ficant desinfectant i també porto la mascareta que podeu observar.

El teu dia a dia ha canviat molt al treball? Sí, ara faig mitja jornada, ja que no hi ha molta capacitat de negoci.

I a casa t’ha canviat molt? Bàsicament quan arribo a casa, no?, t’has de treure les sabates, canviar-te de roba, desinfectar-me, anar a la dutxa… Bueno, en general una sèrie de coses que abans no fèiem.

Surts al carrer per alguna cosa més, a part de per anar a treballar? Doncs mira, tenim un parell de gossets i si arribo a casa i veig que encara tenen més ganes de sortir, doncs els trec. I també per anar a comprar, una vegada per setmana o dos, més o menys.

Tens més feina o menys? Per desgràcia, tinc bastant menys feina, i es fa menys de la meitat que es feia abans.

Tens por? No, sincerament no tinc por cap ni una. Primer perquè ho haig de fer m’agradi o no m’agradi, i segon perquè com vaig ben protegit hi ha molt poca possibilitat que agafi aquest virus, no?

(Català) Hola, em dic Irene Navarro, tinc dotze anys, visc a Horta, un barri de Barcelona i sóc alumne de 1r d’ESO de l’escola Fedac Horta. Em considero una persona optimista, amable i m'agrada que la gent del meu voltant estigui bé. M’agrada passar temps amb la meva família i amics. Després de l’escola faig bàsquet tres dies a la setmana, amb les meves amigues de l’escola i altres de fora.

(Castellà) Hola, me llamo Irene Navarro, tengo doze años, vivo en Horta, un barrio de Barcelona y soy alumna de 1r d’ESO de la escuela Fedac Horta. Me considero una persona optimista, amable y me gusta que la gente de mí alrededor este bien. Me gusta pasar tiempo con mi familia y amigos. Después de la escuela hago baloncesto tres días a la semana, con mis amigas de la escuela y otras de fuera.

(English) Hi, my name is Irene Navarro, I am twelve years old, I live in Horta, a neighbourhood of Barcelona and I'm a 1st d’ESO student from Fedac Horta. I consider myself a person optimistic, friendly and I like that the people around me are fine. I like spending time with my family and friends. After school, I play basketball three days at week, with my friends of the school and others for outside.