#JoCorroperDac, una tasca d’educació física

a Actualitat/Vida

L’escola FEDAC Horta participa a la cursa solidaria #JoCorroperDac

La dictància del recorregut és opcional i podeu compartir-la amb la familia. Per tal de poder PARTICIPAR, us heu d’inscriure a través d’aquest enllaç:

https://sites.google.com/fedac.cat/fedachorta/jocorroperdac/inscripci%C3%B3?authuser=0#h.u2qqb74cqrup

I aquí deixo l’enllaç on s’explica que és la cursa de #JoCorroperDac.

https://sites.google.com/fedac.cat/fedachorta/jocorroperdac/presentaci%C3%B3?authuser=0

Una vegada heu feta la inspcripció ja hos podeu descargar el vostre dorsal:

https://sites.google.com/fedac.cat/fedachorta/dorsal?authuser=0

(Català) Em dic Alba Pérez, tinc 12 anys, sóc alumne de l’escola FEDAC Horta faig 1r d’ESO i visc a la Vall d’hebron un barri de Barcelona. Sóc molt sociable, poc treballadora, bona amiga / persona o això es lo que em diuen, i m’agrada ajudar a la gent. M’agrada jugar a bàsquet, passar molt temps amb les meves amigues, estar amb familia, mirar partits de bàsquet, anar de compres, escoltar música. En canvi no m’agrada res llegir ni estudiar. De gran m'agradaria treballar de fisioterapeuta i si no puc no ho tinc clar.

(castellano)Me llamo Alba Pérez, tengo 12 años, soy alumno de la escuela FEDAC Horta hago 1º de ESO y vivo en el Valle de hebron un barrio de Barcelona. Soy muy sociable, poco trabajadora, buena amiga / persona o eso es lo que me dicen, y me gusta ayudar a la gente. Me gusta jugar al baloncesto, pasar mucho tiempo con mis amigas, estar en familia, mirar partidos de baloncesto, ir de compras, escuchar música. En cambio no me gusta nada leer ni estudiar. De mayor me gustaría trabajar de fisioterapeuta y si no puedo no lo tengo claro.

(ingles)My name is Alba Pérez, I am 12 years old, I am a student of the FEDAC Horta school I do 1st of ESO and I live in the Hebron Valley a neighborhood of Barcelona. I am very sociable, little hardworking, good friend / person or that is what they tell me, and I like to help people. I like to play basketball, spend a lot of time with my friends, be in family, watch basketball games, go shopping, listen to music. On the other hand, I don't like reading or studying. When I grow up I would like to work as a physiotherapist and if I can't I am not sure about it.