Què passarà amb els festivals estiuencs?

a Actualitat/Cultura

Parlem sobre festivals com el Primavera Sound, el Sónar,  el Cruïlla Festival i el festival Cap Roig, que passarà amb aquests festivals? Es cancel·laran?

Com ja sabeu estem confinats a casa amb una alerta sanitària activada i per si no fos poc s’apropa l’estiu, per culpa del Coronavirus molts festivals musicals que se celebren a l’estiu han sigut cancel·lats o posposats i això no és molt bona notícia pels amants de la música i d’aquests festivals. 

Com és el cas del Primavera Sound, normalment se celebra entre maig i juny, però aquesta vegada les dates s’han hagut de canviar, aquest any se celebrarà entre en 26-30 d’agost.

Alguns dels artistes que hi assistiran són Bad Bunny, Brockhampton, Cigarrettes After Sex, Iggy Pop, Lana del Rey, Nina Kravitz, Metronomy, The National, Tyler, the Creator  etc. 

La pàgina web del Primavera Sound afirma que les entrades ja adquirides pel Primavera Sound 2020 seguiran sent vàlides per les noves dates, així que no us preocupeu.

Per altra banda tenim el Sónar, un festival  bastant conegut de Barcelona, però per desgràcia ha sigut cancel·lat. 

S’havia celebrat la 27ª edició en els dies 18-19-20 de Juny. Aquest any haurien d’haver anat The chemical brothers, Charlotte de Witte, The blaze,  Mura Masa, Max Cooper, Princess Nokia, entre altres artistes. 

A continuació tenim el festival Cruïlla o més conegut com a Cruïlla Festival, és un dels festivals més coneguts de tota Barcelona, ja que presenta molts tipus de música; Rock, Pop, Ska, Reggae, Hip-hop, Folck, Música electrònica… 

El festival Cruïlla aquest any s’anava a celebrar entre els dies 2-3-4 de juliol 2020. Però, per desgràcia, ha sigut cancel·lat. Hi anaven els artistes següents: Residente, Lágrimas de sangre, La fura dels Baus, Txarango, Seed, Meritxell Nedderman,  Gwen Stefani, Rag’n’bone Man i molts més.

El festival Cruïlla es farà en el 2021, les entrades ja comprades aquest any serien valides per la nova edició, per l’altra banda el festival anuncia a la seva pàgina web que aquest juliol se celebrarà el Cruïlla XXS. El Cruïlla XXS és un festival de ciutat, on se celebrarà tota mena d’espectacles per tota Barcelona. A la seva pàgina web hi trobareu més informació.

I per últim però no menys important, tenim el festival Cap Roig. EL festival Cap Roig se celebra a Calella de Palafrugell (Baix Empordà) amb les dates del 10 de juliol fins al 22 d’agost. Aquest festival és molt conegut per haver portat artistes com Diana Ross, Juaquín Cortés, Bob Dylan, Paco de Lucía, Julio Iglesias o Cesaria Evora. 

Però aquesta edició portarà artistes com The Lumeeniers, Pablo López, Els Amics de les Arts, Sergio Dalma, Andrea Bocelli, Aitana, Morat, David Bisbal, Balmut, Estopa, etc 

Malgrat la situació en la que estem, el director del festival Cap Roig, Juli Guiu, ha decidit que el festival se seguirà endavant amb les mateixes dates i els mateixos artistes.

Hola, sóc la Carlota, tinc 12 anys, sóc alumne de l’escola Fedac Horta i vaig a 1r de la ESO. M’agrada molt dibuixar, escriure, llegir, escoltar música, veure series Netflix i anar a comprar roba. En el meu temps lliure m’agrada estar amb les meves amigues i família.

Hola, soy Carlota, tengo 12 años, soy alumna de la escuela Fedac Horta y voy a 1º de la ESO. Me gusta mucho dibujar, escribir, leer, escuchar música, ver series en Netflix e ir a comprar ropa. En mi tiempo libre me gusta estar con mis amigas y familia.

Hello, I am Carlota, I’m 12 years old and I’m a student of Fedac Horta school, I’m going to 1st of ESO. I enjoy drawing, writing, reading, listening to music, watching TV shows on Netflix, and shopping for clothes. In my free time I enjoy being with my friends and family.