Estrenem la revista del curs 2020-2021

98 views

Aquest curs l’escola Fedac Horta, ha decidit seguir treballant la revista Junior Report, amb els alumnes de 2n d’ESO

Abans de començar amb els articles ens agradaria explicar què és i com funciona.

El projecte RED consisteix en crear una revista digital on els alumnes de diferents escoles d’arreu d’Espanya redacten notícies, reportatges, entrevistes… Es treballa amb petits grups de quatre a sis persones. Cada un d’ells decidirà un gènere periodístic per treballar-lo durant una setmana, després s’haurà de passar a net (revisar les faltes d’ortografia, canviar mots crossa per paraules més formals…) aleshores una periodista especialitzada el revisarà i el publicarà. Cada setmana, cada grup anirà rotant de gènere.

Com bé hem dit abans, aquest curs serà 2n d’ESO el  que s’encarregarà de la revista, però també comptarem amb l’ajuda d’altres persones de diferents classes o cursos que també participaran en les nostres entrevistes o articles d’aquí poc penjarem a la revista.

Per accedir a la web general pots buscar a internet Junior Report Red, i si vols accedir a directament a la nostra web de l’escola només cal que busquis Fedac Horta Junior Report. Per altra banda pots visitar les nostres xarxes socials com per exemple Instagram @fedachortareport o Twitter JuniorReport_

Redactat per: Anna Fernández Abril, Rubén Franco Barragan, Jana Gómez Andorrà, Irene González Plaza, Mireia Mercader Rodríguez, Paula Picazos Grau. 

El més recent