El Fedac Horta es digitalitza!

Fins i tot els alumnes més petits estan modernitzats

83 views

És la primera vegada a l’escola que fan aquest projecte i s’ha fet a causa de la Covid-19, perquè els alumnes puguin seguir treballant des de casa

Els alumnes de primer de primària, van estar fent unes proves durant deu dies per poder utilitzar els Chromebook dels companys de tercer de primària.

En la situació actual, ensenyen als més petits com utilitzar les noves tecnologies per no perdre el ritme de les classes i seguir aprenent amb els seus companys de manera segura. Aprenen a fer servir ordinadors i el classroom. 

El classroom és una eina  que ofereix Google i que compartim professors i alumnes. Cada professor crea un classroom i dóna el codi als alumnes. En ell pengen teoria i exercicis per poder fer-los online. També és una eina de comunicació entre els alumnes i els professors.

El més recent