Gràcies!

Dia del professor, una feina invisibilitzada.

/
101 views

És evident que un professor és molt important en tota l’etapa educativa d’un alumne. 

Un dels aspectes que creiem que cal remarcar és l’esforç que fan en l’ensenyament i convivència dels seus alumnes. Ja que molts d’ells et marquen t’inspiren o t’impulsen a provar coses noves i inclús inconscientment.

Hem vist que els professors que han marcat als nostres professors, els hi feien la matèria que han estudiat.

Marina: És una manera de valorar el treball del professorat que moltes vegades és com invisible, treballar amb adolescents és difícil, a més sou molts i moltes vegades és una professió molt vocacional, és a dir, t’ha d’agradar treballar amb adolescents perquè si no no ho resistiries i és una manera de fer visible això i que moltes vegades molts professors tot i que no ens n’adonem i marquem alumnes  sense saber-ho no, és un moment d’agraïment per tant em sembla bé. Si pogués parlar amb el meu professor, li donaria les gràcies perquè gran part per ell m’encanta la història i em va animar molt en un moment que no estava molt bé i va fer que volgués a estudiar batxillerat i em va motivar.

Marc: Crec que està bé primer, perquè així pensen i  reflexionen el que ells han viscut durant tota la seva etapa educativa, perquè és molt complicat recordar tots els professors i amb això poden veure com han influït els mestres. També és una mostra d’agraïment pels professors que en el dia a dia no hi és. Al de tecno, li donaria les gràcies per les classes i per ensenyar-me el món de la tecnologia.

Desi: Aquesta activitat em sembla una bona idea i bonica iniciativa, vist des de l’òptica d’un professor, perquè és un treball poc reconegut entre els alumnes.

Jo podria parlar de dos professors de l’institut: Un professor de literatura i una professora de llatí i cultura clàssica que em van marcar moltíssim i em van porta a pensar que volia ser professora d’institut en algun moment.

Els hi donaria les gràcies perquè a part d’ensenyar-me moltes coses en l’àmbit del coneixement de contingut de la matèria, em van fer estimar les seves matèries que eren la llengua, la literatura que és al que m’he dedicat i segueixo estimant i a sobre també em van ensenyar l’esforç, la necessitat de fer les coses bé, són certs valors que vaig incorporar a la meva vida i a la meva manera de ser.

Volem donar les gràcies a tots els professors per seguir-nos educant-nos tot-hi estem en una edat complicada.

Per: C. Llamas, I. Reyes, A. Sogués i P. Villa

El més recent