L’exitós musical ‘Barcelona 24 h’

76 views

Els redactors de Fedac Horta Report assisteixen a l’assaig general de l’estrena musical al Teatre Gaudí

En la nostra opinió és un musical molt entretingut, l’obra està molt ben preparada, ja que es veu que han estat temps practicant. Ens va agradar sobretot per l’humor, ja que feien molta gràcia.

A més a més, tracten de temes reivindicatius per a la joventut, de manera que a tot jove li encantarà segur el musical. Com que el teatre no era molt gran, et dona una sensació de proximitat molt encantadora.

El teatre és de quatre grades, al que significa que els actors s’enfronten a un repte molt difícil, ja que no poden donar l’esquena al públic, han d’estar en continu moviment per poder donar la cara a tot el públic.

Segons el nostre punt de vista, la il·luminació és un aspecte a destacar en aquest musical. S’utilitzen tot tipus de colors i enfocaments. En general, la il·luminació és un aspecte rellevant.

Aquesta obra tracta de quatre joves, que tenen situacions de la vida diferents entre si. Es creuaran, s’enfrontaran i s’enamoraran a la ciutat de Barcelona.

Els actors interpretaran els següents personatges. Una fotògrafa que ho ha deixat amb la seva parella i coincideix a l’Apolo amb un noi romàntic, fanàtic al cinema. Una noia molt fina decideix independitzar-se per una discussió cap als seus pares, i busca un pis. I un noi ambiciós que només pensa en la feina i en si mateix.

Laia Fontàn (Les de l’Hoquei, NETFLIX, TV3)

Jaume Casals (La Riera, TV3; Kràmpack, Teatre Aquitània)

Àlex Sanz (El Despertar de la Primavera, Teatre Victoria) 

Mireia Òrrit ( Entrenadora vocal i actriu)

Des de junior Fedac Horta Report recomanem anar-hi. És un musical molt ben treballat i destaca per la seva professionalitat tècnica i de representació. Us convidem a veure-la, ja que ens ho vam passar molt bé.

Per: Clara Alba, Aitana Arregui, Emma Ferrés, Irene Navarro, Alba Perez i Carlota Soto.

El més recent