“És clar que el meu vot ha estat influenciat pel que escoltava a casa, és normal”

38 views

S’ha entrevistat a uns alumnes de segon de Batxillerat sobre les seves primeres votacions

Nosaltres hem decidit entrevistar els joves per saber que opinen de votar que senten en votar i si han votat. Tot això ho hem pensat per saber si la Covid-19 ha afectat les votacions dels joves. Llavors vam entrevistar als alumnes de segon de Batxillerat per saber si, els que han decidit votar, s’han deixat influenciar per la família o els amics, si la Covid-19 també ha afectat en la seva decisió i fins i tot saber si han decidit votar.

La conclusió que hem tret d’aquesta entrevista és que abans de votar, t’has d’informar bé sobre els partits polítics per poder tenir una opinió pròpia.

Per: I. Martínez

El més recent