La primera ‘Quedada RED’ presencial amb Merlí: ‘Sapere Aude’

46 views

Els actors Claudia Vega i Martí Atance van compartir el seu pas per la sèrie i diferents experiències sobre la seva vida professional

El projecte RED va organitzar la primera ‘Quedada’ presencial entre les diferents redaccions escolars i dos dels actors de la sèrie Merlí: ‘Sapere de Aude’, Claudia Vega i Martí Atance.

Quan vam arribar a la facultat de periodisme, ens van portar a un auditori on ja estaven acomodats amb els micròfons Claudia Vega i Martí Atance, els dos actors. Mentre ens acomodàvem en els nostres seients, els periodistes de Junior Report ens van fer algunes preguntes, tot seguit, l’acte va començar.

Els grups ordenadament vam començar a exposar les nostres preguntes. A la primera part de la conferència vam preguntar dubtes sobre la sèrie, i en la segona part vam parlar sobre la vida professional i anècdotes dels actors.

Aquestes van ser algunes de les preguntes més interessants:

Com ha estat rodar una sèrie en què hi ha bastantes trames amoroses amb les mesures de la covid? 

Martí: Quan estàvem enmig de la pandèmia havíem de rodar en maig, i jo vaig pensar que Merlí Sapere Aude segur que no es feia, una altra sèrie encara, però justament Sapere Aude no, perquè com hi havia escenes d’apropaments, seria bastant complicat fer-ho, perquè havíem de ser molt responsables i havíem de fer pinya.

Clàudia: Cada setmana, ens fèiem un test d’antigen (que són els que et punxen en el dit) i aquest en ho fèiem cada setmana per anar controlant. Llavors tres dies abans d’una escena que t’havies de fer un petó amb algú o una escena de sexe o algún acercamiento així, t’havien de fer una PCR, o sigui quasi cada setmana ens havíem de fer una PCR.

No sé, jo em vaig fer moltes perquè va haver dos positius, que després no eren positius.

Potser em vaig fer deu o dotze PCR, i el test d’antígens, o sigui ens tenien super controlats. I als figurats també els feien test d’antigen. I quan tenies una escena de sexe o de petons, et controlaven. Tres dies abans amb PCR, i els tres dies estaves fent missa, o sigui portin-te molt bé perquè no passes res.

Martí: Jo tenia la sensació de quant m’havien d’arribar les notes de la selectivitat, estava igual de nerviós, o més.

Per: C. Alba, A. Arregui, D. De Andrés, C. Valls, A. Pérex i C. Soto

El més recent