Supermarket and retail.

Com ha sigut mantenir un negoci en plena pandèmia?

46 views

Durant aquesta pandèmia alguns negocis han hagut de tancar a causa del confinament i els que no ho han fet han hagut de reduir l’aforament i tenir en compte el toc de queda sobretot per als restaurants i bars.

Però hi ha dos negocis potents del barri que, al contrari dels altres, han obert o s’han mantingut oberts; l’Ametller Origen del carrer Tajo i el bar Quimet del carrer Horta.

Ametller Origen:

L’Ametller Origen no ha tingut grans problemes en l’organització de mesures, ja que hi ha 114 botigues. Gràcies a aquesta fama, des del primer dia ja tenien cues i no han tingut problemes en obrir en pandèmia, però penalitza el no poder tenir el 100% d’aforament. Asseguren haver complert tots els objectius en l’àmbit econòmic, ja que van haver de tancar a confinament, però en canvi creuen que les mesures d’ara no els afectaran, ja que han de tancar a les 21:00 i el negoci és de barri, per això els clients ho saben i van aviat a comprar.

Quimet:

El Quimet, en canvi, en ser un restaurant, no té les mateixes mesures, ja que no es considera un negoci indispensable. Per això ha costat tornar a començar, ja que els clients no sabien quan obrien. El Quimet ho ha tingut més fàcil, ja que al seu restaurant venen clients de tota la vida. Creuen que el negoci està funcionant bé respecte a les mesures que tenen, però res comparat amb com els hi funcionava abans.

Per: I. Martínez

El més recent