Ada Colau rep als redactors junior de FEDAC Horta Report

8 views

L’alcaldessa de Barcelona va rebre al Saló de Cent de l’Ajuntament als periodistes junior de diferents revistes escolars de la xarxa RED

El 13 de maig, els redactors de FEDAC Horta Junior Report van anar a entrevistar a l’Ada Colau, alcaldessa de Barcelona. Ens va donar el seu punt de vista sobre la Barcelona jove.

Vam arribar a l’Ajuntament de Barcelona i després de passar un control de seguretat van accedir al Saló  de Cent. 

Mentre esperàvem, els periodistes de Junior Report ens van començar a explicar com funcionaria l’entrevista. Després d’una estona d’espera l’alcaldessa va arribar puntual al Saló de Cent i vam començar la ronda de preguntes.

Hi havia vuit revistes escolars acreditades per poder entrevistar l’Ada Colau i es va establir un torn de preguntes on cada redactor preguntava sobre diferents aspectes relacionats amb la ciutat de Barcelona a l’alcaldessa. 

Entre els diferents aspectes que es van tractar, es podria destacar per la seva relació amb la joventut i per la implicació amb la nostra ciutat temes com: la seva trajectòria fins arribar a ser alcaldessa, com era la Barcelona de la seva joventut, la delinqüència als carrers que afecta més la ciutadania autòctona des de la reducció de turisme per la Covid-19, el feminisme i altres temes sobre la el dia a dia de Ciutat Condal, com l’urbanisme o el transport públic.

Durant el torn de preguntes de Fedac Horta Report, li vam preguntar sobre el fet de ser jove a Barcelona, la contaminació i la mobilitat. En el final de l’article adjuntem un vídeo de resum de l’entrevista.

Un cop acabada la roda de premsa els joves redactors, van parlar un temps en privat amb l’alcaldessa. 

Finalment, ens vàrem fer una fotografia amb ella.

Vídeo de la roda de premsa

El més recent

Relato en RED

Puedes leer el relato completo en RED Report. Cuando Umi se dio cuenta de que estaban