Recruitment, resume screening

Què en pensem sobre el sistema de rotació de les optatives?

/
9 views

En aquest temps de pandèmia, les activitats especials com les optatives han estat canviades. A 2n d’ESO aquest any s’han dividit en, Alemany (Tot el curs), o pots fer DAO (Mig curs) i La Revista de l’escola (Mig curs). A causa de les restriccions de grup bombolla, com ens barregem entre classes i cursos ara ja no s’ha pogut fer.

DAO, és l’optativa en la qual es treballa el disseny en 3D,en alemany es fan classes ensenyant l’idioma i la revista és l’optativa en la qual estem treballant ara, que consisteix a portar la nostra pròpia revista.

Aquest any, com ja hem dit abans per les restriccions bombolla no s’ha pogut fer el mateix, ara, en comptes de ser optatives, són més aviat rotatives, ja que l’únic que s’ha pogut escollir ha sigut fer alemany o les altres dues.

En el cas que no haguessis volgut fer alemany, és obligatori fer la revista i DAO, per això ara diem que són rotatives.

Aquest sistema no ens agrada, però entenem perquè l’han fet. Per culpa de les restriccions. Les optatives proposades són divertides i tenen el funcionament d’una optativa que són classes per sortir de la rutina, però el no poder escollir és el que no agrada, ja que el fet de poder escollir ens hauria donat més opcions i potser hauríem trobat alguna que ens agrades més.

Hem entrevistat a alguns alumnes i com podeu veure als gràfics la majoria dels enquestats estan descontents amb el nou sistema d’optatives.

Per: I. Martínez

El més recent

Relato en RED

Puedes leer el relato completo en RED Report. Cuando Umi se dio cuenta de que estaban