Què passaria si a l’obrir l’aixeta no sortís aigua?

11 views

L’empresa Agbar ve a l’escola per conscienciar-nos de la importància de l’aigua

El passat dijous 13 de maig, l’empresa Agbar va venir a la nostra escola, FEDAC Horta, per parlar’ne sobre el consum de l’aigua a la ciutat. 

Els alumnes de 2n d’ESO han estat visitats pel grup Agbar. Aquesta empresa, Societat General d’Aigües de Barcelona, es dedica en la distribució i tractament de l’aigua a Barcelona.

Aigües de Barcelona ha vingut per conscienciar els estudiants d’una eina imprescindible pel nostre dia a dia, la importància del bon ús de l’aigua. Mitjançant activitats dinàmiques, ens han fet reflexionar sobre l’aigua i la importància que tenen els científics en aquest problema, perquè són ells els que estan darrere de la investigació sobre la reducció del consum d’aigua dolça. 

La setmana passada, vam poder estar en la conferència via telemàtica per parlar del problema de l’aigua i del canvi climàtic, ja que està relacionat. Ens van fer una enquesta per escollir la millor opció, per cada alumne, per fer millores en aquest tema que té tanta importància. Després va venir la directora del museu, Marta Soler Artiga i en Joan, l’encarregat de presentar el congrés li va fer una petita entrevista.

Després d’aquesta entrevista van posar un reportatge, el reportatge que vam gravar a l’escola, on sortíem treballant, responent preguntes i experimentant amb les mateixes preguntes. Per últim, van vindre dos científics, la Marta Ganzer Martí que es la responsable de laboratori de la planta potabilitzadora d’aigües de Barcelona i en Carlos Agudelo Carvajal que es químic i doctor en didàctica de les ciències, ens van donar l’opció de preguntar-los el que volguéssim relacionat amb el seu treball i l’aigua… 

Si voleu donar-li una ullada al reportatge complet, aquí teniu el link del congrés:

Per: V. Porta, E. García, M. García, J. Valls i P. Tormos

El més recent

Relato en RED

Puedes leer el relato completo en RED Report. Cuando Umi se dio cuenta de que estaban