Les xarxes tenen una segona vida!

/
66 views

No tiris residus al mar per salvar vides i banyar-se agust 

El projecte xarxes marines esportives consisteix en recollir les xarxes que habiten en el fons del mar i reutilitzar-les en les porteries de futbol, handbol… I també en altres esports com el bàsquet. 

Per nosaltres és una molt bona idea per què li donen una segona utilitat a les xarxes del fons del mar, perquè les xarxes acaben on no toquen. La idea ens sembla genial perquè en molts esports s’utilitzen les xarxes. Ja s’han recollit 1.400 kg de xarxes fantasmes del mar per elaborar 1.500 metres quadrats de xarxes esportives que ja han sortit beneficiats 39 equips. 

Aquest projecte va començar al 2015 i ha trigat anys a quallar, entre altres coses perquè no en resulta una tasca senzilla: cal buscar les xarxes i recollir-les, traslladar-les a una nau, procedir a sanejar-les i netejar-les, classificar-les per color i mida, reciclar com xarxes per porteries i lliurar-les als clubs. 

Ja estan fent servir aquest tipus de reciclatge per no contaminar el medi ambient i així els animals del mar no es moriran per tragarse una xarxa que hem deixat els humans al mar. 

Els pescadors haurien de tindre més cura l’hora de pescar perquè si un peix es menja la xarxa i després un altre pescador pesca aquell peix, aquell peix ens el mengem nosaltres i podem agafar infeccions. 

Aquest projecte només dóna beneficis per què salva als animals del mars i oceans i a nosaltres també perquè ho podem aplicar en el nostre esport.

El més recent

Un futur incert

Com serà el món d’aquí 100 anys? És inútil intentar preveure el canvi climàtic que, ja