Així serà el treball de síntesi del primer cicle de l’ESO

Els alumnes de 1r i 2n de l’ESO marxaran els pròxims dies 20, 21 i 22 de juny. En aquestes colònies, desenvoluparan un treball relacionat amb la natura, faran diferents activitats i crearan una empresa i un pòster informatiu.

Els alumnes d’1 ESO per primer cop se’n van de treball de síntesis a la Fosca, una casa situada a Girona. Com que està a la Costa Brava han decidit fer activitats relacionades amb el mar, com activitats gastronòmiques amb els pescadors del port, fins a activitats més plàstiques com manteniment i muntatge d’un aquari. També podran aprendre tradicions i festivitats marineres per adaptar-se al seu estil de vida.

Després de sopar, jugaran a jocs de nit dins de la casa i al gran jardí, on hi ha una gran piscina i espai per jugar. Durant el dia tindran hores lliures en les quals podran anar a la piscina, també podran jugar, o passar l’estona. L’objectiu del treball de síntesi és fer un pòster informatiu sobre tot el que s’ha dut a terme.

Els alumnes de 2 ESO de l’escola FEDAC Horta aniran de treball de síntesi a Albatros, una casa de colònies de Rosa dels Vents, en aquest període de temps treballaran i faran tallers en anglès sobre la creació d’empreses sostenibles. La casa els hi ha preparat diferents excursions a la muntanya i activitats com bicis, tirolines, jocs a la platja i jocs de nit.

La casa està situada als afores d’illa Franc en les instal·lacions hi ha una gran piscina i camps de bàsquet i futbol, un dels avantatges de la casa és que està a prop de la platja i de la muntanya. Els alumnes començaran les activitats a les 9:30 h i acabaran a les 18:30 h, on tindran unes hores de temps lliure per poder-se banyar a la piscina.

Després de sopar, participaran en diferents jocs de nit amb els grups que han creat els tutors, cada grup es compondrà de 15 alumnes i un monitor als professors han decidit fer-ho així per ajuntar a persones amb les quals no hi tenen tanta relació i fer els grups mixtos.

Les imatges han estat tretes de la web https://www.rosadelsvents.es