Aquests son els nostres propòsits pel 2022

El 2022 ha arribat i amb ell la oportunitat de complir aquells propòsits que tenim pendents de l’any passat, ja que sempre deixem les coses per l’últim moment o simplement no trobem el moment de fer-les. 

Aquesta setmana FEDAC Horta Report ha preguntat a alguns alumnes i professors de l’escola quins propòsits tenen per aquest any nou. 

Han començat els alumnes de 4t i 5è de primària. Després hem seguit amb 1r, 2n i 4t d’ESO i l’últim torn ha estat pels professors i les respostes han sigut interessants i molt variades, tot i que hi havia un fons comú en els desitjos dels nostres companys i professors.

La majoria de propòsits tenen a veure amb els resultats acadèmics i alguns companys demanen poder millorar les notes i els estudis. Alguns altres han confessat que entre els seus propòsits del any nou es troba millorar els seus hàbits relacionats amb l’activitat física i l’esport. I tant petits com grans tenen en ment com a objectiu d’aquest nou cicle que ha començat fa poc ajudar més a casa. Aquest propòsits són els més comentats entre els alumnes. Es pot destacar que els nens més petits no han demanat tantes coses material com era d’esperar, sinó que les seves peticions anaven en una altra direcció, més relacionada amb allò emocional o relacionades amb el bé comú.