Com afecta la vacuna a la població?

Entrevistem a Frederic Sans que ens explica el seu cas sobre la reacció a la vacuna contra la covid-19

En Frederic, després de posar-se la primera vacuna va patir una reacció que li va provocar erupcions per tot el cos. Aquest és el seu cas.

El cas de Frederic no és pas un cas singular. Hem fet una enquesta a diverses persones i hem descobert que hi ha diversos individus amb problemes similars a causa de la vacuna contra la Covid-19.

Segons els resultats, la majoria d’enquestats són dones. Més de la meitat dels enquestats tenen la primera dosi de la vacuna. Un 25% tenen la segona dosi i un 8,3% no s’ha pogut vacunar a causa dels problemes mèdics. La meitat del grup té un certificat especial, en canvi, l’altra meitat no en disposa.

Alguns dels símptomes causats per la vacuna són malestar general, dolor muscular, calfreds, urticària per fred, atàxies menstruals, tremolors, reaccions al·lèrgiques, rinitis, esclerosi múltiple i símptomes del covid ​​persistent. Tots els enquestats han decidit medicar-se i tenir control mèdic per poder millorar i es neguen a posar-se la segona o tercera dosi, ja que el problema podria empitjorar.