Comencen els exàmens finals a segon de Batxillerat

Els alumnes de segon de Batxillerat comencen a fer els exàmens anuals abans de la Selectivitat

Fedac Horta Report ha anat a parlar amb alguns dels alumnes de segon de Batxillerat, ja que han acabat la tercera avaluació i ha arribat el moment de presentar-se als exàmens anuals d’aquelles matèries que faran a la Selectivitat.

Els alumnes han de fer els exàmens anuals de les matèries obligatòries i també de les optatives que hagin triat perquè estan relacionades amb els estudis superiors que desitgen fer.

Els anuals conten un 30% de la nota total de cada matèria, així que hem volgut veure i saber com se senten, com els porten, com es veuen, etc. A dia d’avui queda un mes per a la Selectivitat i ja es noten els nervis.

Com porten els exàmens?

Alguns dels alumnes ens diuen que van una mica malament i amb una mica de por, ja que hi ha assignatures les quals no saben quin temari entrarà i segons ells, els temaris els estan fent a última hora i van una mica estressats. Opinen que és difícil portar-los bé, estan molt saturats i és difícil estar al dia. De moment van repassant el que han fet i així només els hi queda estudiar les coses noves que van fent.

Com s’estan organitzant?

Alguns dels alumnes s’estan fent setmanaris on apunten les assignatures en les quals van pitjor, o bé, que són més llargues d’estudiar o també depèn de l’assignatura que els hi vingui de gust repassar en aquell moment. D’aquesta manera poden estudiar millor, tindre el temari més en compte i alguns temes llargs se’ls reparteixen en diferents dies.

Com es veuen respecte a la Selectivitat ?

Ells ens comenten que no saben com els anirà, ja que mai han fet un examen com la Selectivitat, com que mai han estat en aquesta situació, i encara que hagin fet exàmens d’anys anteriors, encara tenen aquesta por i inquietud sobre que es trobaran a l’examen. A banda, diuen que porten algunes assignatures enrederides i estan bastant nervioses. Però en el mes que queda, pensen que poden acabar temaris i repassar-los.