Els nens cantant al concert de Nadal
/

Concert dels alumnes Fedac Horta des de dins

Els alumnes de 5è ens mostren el seu treball darrere del concert

Oriol Amorós, María García, Adrià Sánchez, Alba Pérez.

En aquest article es parlarà sobre la cantata. Ens vam centrar en com la van organitzar, quan van començar a practicar, quantes hores es van fer servir, com van triar les cançons, etc. Es va entrevistar alguns dels alumnes que van participar a la cantata. D’altra banda, es va parlar amb la Patrícia que és la professora que organitza totes les cantates. A banda, s’oferirà contingut visual del poema que els petits van crear.

CANTATA

Es va estar present als assajos de 4t de primària. Van cantar 3 cançons, en diferents idiomes; Anglès, castellà i català.

Estaven molt emocionats, ja que és una època de l’any en què els nens i nenes estan molt contents pels regals que reben, per ajuntar-se amb la família, i pel dia en què fan el concert de Nadal, perquè ocultaven els seus pares les cançons que cantaven…

ENTREVISTA

Es va entrevistar a uns alumnes de primària, concretament de 5è curs, perquè ens expliquessin la seva experiència amb relació a la preparació dels concerts de Nadal i això és el que van respondre:

Ens diem Aina Alba, Helena Llastarri, Joan Ortiz, Noa Mora i som de 5è B. Ens va agradar molt el dia del concert, ja que ho vam gaudir gràcies a tota la dedicació que va haver-hi i tota la gent que va assistir. Hi havia molts nervis, encara així va sortir tot com esperàvem.

A la cantata vam cantar tres cançons: La d’anglès, “Shake it up”; la de castellà, “Hecho con sueños”; la de català, “Quan somrius”. A més a més, vam recitar el poema “Arriba el Nadal”.

El poema està fet per nosaltres.

https://www.youtube.com/watch?v=8DfseGrglBQ