carnival party items in pink background.Flat lay

De què ens podem disfressar per Carnestoltes?

Ja arriba carnestoltes i no tens idees per disfressar-te? Aquí tens 15 propostes!

Moltes vegades passa que no tens idees per disfressar-te en aquesta època divertida, però això ja no serà un problema, aquest article recull 15 disfresses originals i diferents en grup per passar un carnaval divertit amb els teus amics, família, etc.

Si només sou dos també hi ha moltes opcions des de personatges de Disney fins a bones salses. Potser per a dues persones romàntiques, la idea de Cupido i un cor us pot agradar, però la parella de millors amics, Lilo i Stitch, sempre és apta per a tothom. Una altra idea que us pot atraure l’atenció és la parella de Ketchup i Mostassa. Per als fans de Disney sempre serà una alternativa la disfressa de Mickey i Minnie Mouse.

Però que passa si sou un grup bastant ample? No hi ha límits! Per a grups de 3 les Supernenes sempre seran una idea divertida i també fàcil de crear. Els Teletubbies, una disfressa molt coneguda que mai passa desapercebuda és perfecte per grups de 4 persones. Per a grups de 5 membres, hi ha tantes opcions que són difícils de triar, però segur que hi haurà una al gust de tothom. Des del grup de música One Direction al famós grup d’investigadors “Scooby Doo”. Els protagonistes de la pel·lícula “INSIDE OUT” sempre seran captivadors i la família Picapedra és perfecta per a tota la família.

Ara bé, potser sou un grup més nombrós, aleshores, la família Madrigal de la nova pel·lícula de Disney “Encanto” serà una disfressa mai vista abans, ja que va sortir a finals del 2021. Per a grups divertits, la disfressa “Play-Doh”, serà perfecta per sorprendre. Avengers, venjadors i superherois de Marvel sempre són una gran opció per passar un carnaval ple de màgia i fantasia.

Amb totes aquestes recomanacions i propostes ja no tens excusa per no disfressar-te en el dia més divertit i creatiu de tot l’any. Només has d’escollir una i gaudir del carnestoltes com mai!