Estius inoblidables i emocions adolescents: ressenya de la trilogia “L’estiu que em vaig enamorar” de Jenny Han”

Maria Aran

Una lectura inoblidable que et mantindrà enganxat, un estiu ple d’amor i sorpreses, i una escriptura preciosa que et transporta: aquestes són només algunes de les maneres de descriure la captivadora trilogia “L’estiu que em vaig enamorar” de Jenny Han.

Els llibres parlen sobre les relacions, els conflictes i les dinàmiques familiars, així com els alts i baixos emocionals de l’adolescència i el descobriment de la identitat pròpia. Explora temes com l’amor, l’amistat, el creixement personal i les decisions difícils que Belly ha de prendre durant els estius.

Des del moment en què vaig agafar el primer llibre, vaig quedar totalment enganxada. La narració entretinguda i captivadora em va tenir enganxada a les pàgines. No podia separar-me dels llibres, fins i tot quan els meus ulls estaven mig tancats a última hora de la nit. Les línies de temps alternades i la narració dels personatges des de diferents punts de vista van proporcionar una comprensió més profunda de les seves relacions, omplint tots els buits que a vegades em quedaven de la història.

El que em va agradar d’aquesta trilogia va ser la capacitat de l’escriptora de transportar-me a les costes de Cousins Beach (On succeeix la trama de la història). A mesura que avançava amb la lectura, a poc a poc l’escenari es va convertir en una part integral de la història, i aquest em va permetre gaudir de les alegries i complexitats de l’amor de l’estiu

Encara que el desenllaç era previsible, l’expectació i l’esperança pel desenllaç desitjat em van mantenir enganxada al meu seient. Al llarg de la trilogia, em vaig trobar connectant completament amb Belly i les seves relacions. Les seves interaccions amb la seva mare, la seva millor amiga i els germans Fisher (Els interessos romàntics del personatge principal) se sentien autèntiques. Em vaig trobar completament immersa en aquests llibres, passant les pàgines amb ganes i sense voler que mai s’acabessin.

En conclusió, la trilogia “L’estiu que em vaig enamorar” és una trilogia inoblidable que et mantindrà enganxat de principi a fi. La narrativa de Jenny Han, els personatges ben desenvolupats i l’escriptura bonica fan d’aquests llibres una lectura obligada. Així que reserva un espai a la teva agenda i submergeix-te en aquesta experiència encantadora, ja que et garanteixo que no podràs parar de llegir una vegada la comencis.