‘Inquebrantable’: més que un pacte

L’obra de teatre còmica està protagonitzada per Ruth Jové, Laura Pauli i Sònia Garà

Per: Aleix Armengol, Adriana García i Mariona Justicia

El passat dissabte els redactors de la revista vam anar a veure l’obra ‘Inquebrantable’ de Sònia Garà. Aquesta va estar presentada al microteatre de Barcelona i tenia una durada de 45 minuts.

És una sitcom teatral que compta amb 3 protagonistes i està tota realitzada en el mateix espai, dins d’un pis on les tres són companyes.

És una obra còmica realitzada en el mateix espai en un període de temps curt, cosa que la fa poc densa i molt amena. Ja teníem unes expectatives abans de veure-la, però les actrius van aconseguir superar-les.

L’escenografia, el menjador de la casa on es desenvolupa l’obra, està molt ben ambientada amb petits detalls que la fan semblar una situació més real. És una obra molt activa i no hi ha temps a avorrir-te.

 📸 Feta per: Mariona Justicia

L’únic problema que vam tenir, va ser la durada. Sincerament, ens agradaria que fos més llarga per saber més sobre la vida de les protagonistes. Si fan una seqüela serem els primers en anar a veure-la.

Per finalitzar, volem felicitar a tot l’equip que va formar part del projecte. Nosaltres la recomanem, ja que considerem que és una bona manera de gaudir de les arts escèniques i passar una agradable tarda. No us perdeu la pròxima estrena!