La Marató 2021: 30 anys i 30 cançons

El disc de la Marató 2021 ja ha sortit a la venda per ajudar a gent amb problemes de salut mental

Aquest any el programa solidari de TV3 i Catalunya ràdio “La Marató” dedicarà les donacions a la salut mental. Els trastorns mentals són alteracions de la salut que impliquen una disfunció del pensament, les emocions i la conducta i que impacten en tots els àmbits de la vida. Aquest esdeveniment és molt important, ja que per incrementar el marcador de donatius se celebren diferents activitats com per exemple concerts, competicions esportives,caminades, etc. 

Aquest any el llibre de la marató és una recopilació de les trenta edicions de la marató perquè aquest any se celebra el 30 aniversari. A més, hi ha un gran canvi de contingut en el disc, ja que no hi ha un sinó dos! Hi ha el disc blanc i el blau. En total hi ha trenta cançons a causa dels trenta anys de La Marató, hi ha 15 per disc. A cada disc, hi canten diferents artistes i diferents cançons en català. En total, hi han 16 estils musicals diferents i 175 artistes. El disc en format físic es ven per 12€. Els diaris que deixen a la venda el disc són: La Vanguardia, El Periódico, Diari de Tarragona, Regió Set, Ara, Diari de Girona, El Punt Avui, La Mañana, Segre i Nou. Els d’esport són: L’esportiu, Mundo deportivo, Esport i la revista Enderrock.

Es pot comprar per la botiga online de Tv3 i als quioscs. Al disc blau, hi cantaran alguns artistes com l’Ana Mena ft. Buhos, Luis Fonsi, Joan Garrido i Salva Racero entre altres. Al disc Blau cantaran la Samantha Gilabert, Alfred García, Dorian i Oques Grasses, entre d’altres. 

És molt important col·laborar en aquesta causa, ja que 1 de cada 4 persones patirà un problema de salut mental al llarg de la seva vida, aquest tema està poc tractat per la societat, s’hauria de normalitzar i ser més conscients.

Per col·laborar podeu fer donatius de les següents formes: per internet, per transferència bancària, per Bizum des de l’apartat “Donacions” amb l’identificador de La Marató: 3333 o través de caixers automàtics de CaixaBank.

Redactors Juniors

, , ,
close