L’escola Fedac Horta Celebra la Diada de Sant Jordi sota l’escalfor del sol

El passat divendres 22 d’abril a l’escola vam celebrar la diada de Sant Jordi i es van realitzar diferents activitats

Els alumnes de segon i tercer de l’ESO van fer activitats amb els nens de parvulari per iniciar la Diada. Les activitats van consistir a fer una sèrie de treballs manuals. Els de segon de l’ESO van fer un punt de llibre, a partir de retallar i enganxar paper de diari en una cartolina retallada per després dibuixar una rosa. I els alumnes de tercer de l’ESO van fer un drac fet amb cartolina retallada en tires que després s’enganxaven per fer cilindres buits per a formar una cadena que recreava el cos del drac.

Tots els alumnes de l’escola van celebrar els Jocs Florals als diferents patis de l’escola. Enguany, la convocatòria era en les tres llengües que treballem a l’aula: català, castellà i anglès. Com cada any, els alumnes han treballat a classe un text que podia ser poesia o narració i que després participaria al concurs. A més a més, primer de Batxillerat s’encarrega de fer el tradicional pregó per a la Diada.

Els guanyadors van ser:

Els guanyadors dels jocs florals de primària van ser els següents:

1r de primària, Esteban Montfort

2n de primària, Èric Hidalgo Sánchez

3r de primària, Lucía Martí Morillas

4t de primària, Iker Mondejar García

5è de primària, Queralt Martí Espelt

6è de primària, Asier Llop

Els guanyadors dels jocs florals de L’ESO van ser els següents:

1r ESO, Itziar Caballero

2n ESO, Anna Bueno

3r ESO, Adara Esteve Pérez

4t ESO, Aroa Fernández

Els guanyadors dels jocs florals de 1r de Batx van ser els següents:

1r Batx, Marina Alcatraz

A continuació, us mostrem el vídeo amb el resum de la jornada.

Per finalitzar, alguns exalumnes i professors van muntar una llibreria solidària als patis de l’escola. Els nens i famílies podien portar llibres per nodrir les parades de llibres de segona mà que van funcionar durant tota la diada. Durant aquell dia al preu d’1 € tant professors com pares podien comprar el seu llibre solidari. En total es van aconseguir 800 € que van destinats Dac acció que és una fundació que ajuda a les famílies que necessiten educació.

Notícia redactada per: Àlex, Martí, Sergi i Marc.