Redactors juniors

Carla Bonet
Descripció
Hola, em dic Carla Bonet i estaré fent de reportera mig curs. Visc a Sant Andreu del Palomar. Sóc una estudiant de 2n d’ESO i tinc tretze anys. Tinc una germana petita, i una gossa. També m’agrada molt viatjar. I per últim de tot les persones que hem coneixen molt bé em descriurien com a una persona que no li agrada estar sense fer res, sempre vol estar fent alguna cosa per tal de evitar l'avorriment, moltes vegades he arribat a avorrir-me, però, com la meva mare m’acostumava dir “hem de aprendre a aburrir-nos també”.   Hola, me llamo Carla Bonet y estaré haciendo de reportera medio curso. Vivo en Sant Andreu del Palomar. Soy una estudiante de 2nd d’ESO y tengo trece años. Tengo una hermana pequeña, y un perro. También me gusta mucho viajar. Finalmente, las personas que me conocen muy bien me describen como una persona que no le gusta estar sin hacer nada, que siempre quiere estar haciendo algo para evitar el aburrimiento, muchas veces he llegado a aburrirme, pero, como mi madre acostumbraba a decirme “tenemos que aprender a aburrirnos también”.   Hello, my name is Carla Bonet and I'm going to be a reporter for a half year. I live in Sant Andreu del Palomar. I am in 2nd ESO, I'm thirteen years old and I go to a school called Fedac Horta. I play padel and Functional Kids. I have a little sister, and a dog. I also like to travel. And finally, all those people who know me very well, would describe me as a person who doesn't like to be without doing anything, who always wants to be doing something to avoid boredom, I've often got bored, but, as my mother used to tell me, "we must learn to get bored too."
4 setmanes ago

FEDAC Horta Report va anar a diferents classes a preguntar si podien tocar amb un instrument una part d’una cançó de Nadal, ‘Last Christmas’ del grup Wham! Quina millor manera de començar el Nadal que amb una cançó feta per diferents alumnes i professors de l’escola FEDAC Horta. Redactors Juniors Bruno Avigo, Carla Bonet, Gala López, Martina Peytavi Deixa aquest camp buit Revisa tu bandeja de entrada o la carpeta de spam para confirmar tu suscripción.

2 mesos ago

El Foment Hortenc ha sigut reformat recentment, FEDAC Horta Report ha entrevistat el seu encarregat, en Josep Lluís El motiu de l’entrevista va ser saber quines millores han fet i la raó de les obres que recentment han dut a terme.  Josep Lluís va explicar que la reforma principal que van fer és l’entrada, perquè fos habilitada per gent  discapacitada. Probablement facin més obres, però tan gran com aquesta no ho creuen.  El Foment consisteix principalment en el teatre però també el pots veure com una segona família, ja que a vegades fan dinars, sopars en les festes més reconegudes o

close