Nadal a FEDAC Horta

Us anomenem un petit recull de les diferents celebracions i activitats que realitzem al nostre centre

Els patges visiten l’escola:

Cada any, els patges reials dels reis mags passen per l’escola a recollir les cartes dels alumnes d’infantil, 1r, 2n i 3r de Primària. Aquest any, ha vingut un patge per a cada rei mag. Han vingut amb camell i l’AMPA ha preparat un itinerari especial que envolta l’escola i acaba al pati. Darrere d’ells passaven persones amb confeti, música i tambors. Els pares se situen a l’altre costat del carrer per fer fotografies i veure als seus fills.

Després, els alumnes d’Infantil van anar al pati de baix  i van donar les seves cartes a dos patges reials. Els nens pujaven, saludaven els reis i tornaven a les seves respectives classes. Els de Primària 1,2,3, van anar al pati de dalt. 

El Tió a infantil:

Com cada any els alumnes d’infantil de l’escola han fet cagar el tió. Cada classe té un tió menys I5 que comparteixen tió les dues classes. Els infants van anar a cantar unes nadales al pessebre i després van fer cagar el tió que havien alimentat durant l’advent. Aquest any el tió els hi va cagar unes monedes de xocolata gegants per cada nen.

Nadales:

A l’escola també organitzem concerts de Nadal des d’infantil fins a primària on també poden acudir els pares dels alumnes. Si voleu més informació sobre l’organització del concert de Nadal, ho podeu trobar en un altre article de la revista.

Aquí podeu trobar un recull de les diferents celebracions anomenades: