Un Nadal melòdic i plàstic per FEDAC Horta

Fedac Horta Report ha entrevistat a l’Ana Santos Orquín, tutora de 4t de primària sobre el pessebre que fan cada any els alumnes de 3r i 4t de primària. Aquesta activitat col·laborativa afavoreix la creativitat dels nens i nenes i també l’esperit nadalenc. A més a més, afavoreix el vincle entre els alumnes de diferents cursos.

Els alumnes fan les figures del pessebre amb plastilina i, després són totes col·locades a un pessebre que és decorat amb tots els elements propis d’aquesta tradició de Nadal. Quan s’acaben les festes, s’emporten les figures a la seva casa, com a record: “els alumnes ocupen totes les hores de plàstica per fer les figures adequadament, un cop exposades els alumnes se les emportaran en acabar el primer trimestre”. Aquest pessebre es situa als passadissos de primària i és visible per totes les persones a l’escola.

Fedac Horta Report ha decidit anar a parlar amb la Patrícia, la professora de música de primària qui ha explicat que les actuacions nadalenques no són difícils de preparar i ho fan molt bé. Els pares dels alumnes poden anar a veure l’actuació dels seus fills i filles en els següents horaris:

Dimecres 15 desembre Ed.Infantil:

15:30 h – alumnes d’I5 “tortugues i serps”

16:00 h – alumnes d’I3 “estrelles i cavallets de mar”

16:30 h –  alumnes d’I4 “lleopards i suricates”

Dilluns 20 desembre Ed. Primària 123:

15:30 h – alumnes de 3r d’Ed. primària

16:00 h – alumnes de 1r d’Ed. primària

16:30 h – alumnes de 2n d’Ed. primària

Dimarts 21 desembre Ed. Primària 456:

15:15 h – alumnes de 4t d’Ed. primària

15:45 h – alumnes 5è d’Ed. primària

16:15 h – alumnes 6è d’Ed. primària.