Alumnes de primer de batxillerat
//

Vine a conèixer les convivències de primer de batxillerat

A FEDAC Horta cada any és tradició que els alumnes de tercer de l’ESO i primer de batxillerat vagin a Gombrèn per fer cohesió de grup. Aquesta experiència és tot un èxit cada any i sempre conclou amb uns alumnes amb una confiança entre ells que fa reforçar el vincle

Clara Alba, David de Andrés i Carlota Soto

Els alumnes de primer de batxillerat van arribar a Gombrèn el dimarts al matí, després d’un viatge en autocar de dues hores. Es van instal·lar en les habitacions compartides i van deixar les seves maletes. Després van anar a dinar al menjador, on van gaudir d’un menjar boníssim. A la tarda, els alumnes van fer una excursió pel bosc, on van investigar la zona. Van estar caminant durant dues hores amb música i passant una bona estona, van quedar fascinats per la natura i van fer moltes preguntes als monitors. També van fer un taller que consistia a conèixer entre ells, descobrir les qualitats de cadascun i els seus objectius de cara al futur. Alhora van acabar fent uns balls per grups per acabar el dia passant-ho bé. 

A la nit, van fer festa amb altaveu i música, on van cantar, van explicar històries i van fer jocs. Varen oblidar els seus problemes de batxillerat i van centrar-se a passar-s’ho bé. Els alumnes van riure molt i van crear un ambient de germanor i confiança. 

L’endemà, van fer una altra petita ruta per les muntanyes, on van gaudir de les vistes i van fer exercici. En arribar van parar a un mirador i van fer fotos. Alguns alumnes en acabar van anar a jugar un partit de futbol i d’altres miraven entusiasmats. Ells van demostrar el seu esperit competitiu i cooperatiu. 

A la tarda, van recollir les seves coses i van acomiadar-se de Gombrèn, van pujar a l’autocar, on van cantar cançons. 

Els alumnes de primer de batxillerat van estar molt contents de la seva experiència a Gombrèn!